Έναν εφιάλτη βίωσε μια γυναίκα, 33 ετών, στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν ένας 27χρονος άνδρας της επιτέθηκε με βίαιο τρόπο. Αναφέρεται ότι ο άνδρας τη χτύπησε, τη μαχαίρωσε στο μηρό, την κακοποίησε σεξουαλικά, και έπειτα την έδεσε και την κλείδωσε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.
Η τραγική αυτή ιστορία ήρθε στο φως το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (27/5), όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, περνώντας από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου στην Αθήνα, εντόπισαν ύποπτη συμπεριφορά στον 27χρονο. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.
Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας.

Στις 21:20 το βράδυ εκείνης της ημέρας, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πέρασαν από την οδό Ξούθου στην Αθήνα και άκουσαν κλάματα βοήθειας που προέρχονταν από ένα εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο. Αντιδρώντας άμεσα, εισέβαλαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου, από όπου προέρχονταν οι φωνές, και είδαν μια πόρτα με κλειδαριά.
Αφού έσπασαν την κλειδαριά, εισήλθαν στο εσωτερικό και εντόπισαν μια 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία δεμένη με υφασμάτινα δεσμά σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Επιπλέον, είχε ένα τραύμα στον αριστερό μηρό από μαχαίρι.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στο Τ.Α. Ομονοίας, όπου κατήγγειλε ότι ο ύποπτος ήταν υπεύθυνος για την κατάστασή της, τον αναγνώρισε χωρίς αμφιβολία και έλαβε άμεσα πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, κλήθηκε ο σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος την εξέτασε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.
Επιπλέον, στον χώρο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου με κηλίδες αίματος. Αυτά τα ευρήματα υποστηρίζουν τις καταγγελίες της γυναίκας σχετικά με τη χρήση βίας εκ μέρους του ύποπτου.
Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη (28/5), αστυνομικοί επισκέφθηκαν το νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” για να λάβουν περαιτέρω κατάθεση από τη γυναίκα, προκειμένου να καταγραφούν λεπτομερώς τα γεγονότα και οι περιστάσεις της επίθεσης.
Η γυναίκα ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε τον 27χρονο και ότι τον συνάντησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/5).
Συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του για σεξουαλική επαφή, αλλά όταν μπήκε στο σπίτι του, της επιτέθηκε, την χτύπησε και την ανάγκασε σε στοματικό σεξ, παρά την έλλειψη συγκατάθεσής της.
Όταν ξύπνησε, ζήτησε βοήθεια και οι αστυνομικοί την εντόπισαν. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις