Γυναίκα μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών για να της κάνουν την προετοιμασία για το τελευταίο της ταξίδι, για την κηδεία της και ξαφνικά διαπίστωσαν ότι η 74χρονη ανέπνεε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της 74χρονης Κόνστανς Γκλαντζαπό την Νεμπράσκα των  ΗΠΑ, όταν η γυναίκα αφού διαπιστώθηκε αρχικά ο θάνατος της η σορός της μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών για να οργανωθεί η κηδεία της. Εκεί, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ανέπνεε ακόμα και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Παρά την επείγουσα διακομιδή της στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν και κατέληξε, αυτή τη φορά πραγματικά.

Ο επικεφαλής του γραφείου του σερίφη της κομητείας Λάνκαστερ, Μπεν Χούτσιν, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η 74χρονη Κόνστανς Γκλαντζ πέθανε σε τοπικό νοσοκομείο τη Δευτέρα 3 Ιουνίου γύρω στις 4 μ.μ.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά της. Ο εισαγγελέας της κομητείας Λάνκαστερ, Πατ Κόντον, διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας», είπε ο Μπεν Χούτσιν και έκανε λόγο για μια «εξαιρετικά ασυνήθιστη υπόθεση».

«Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 31 χρόνια και δεν μου έχει ξανατύχει τίποτα παρόμοιο στο παρελθόν», παραδέχτηκε ο ίδιος και υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα της αυτοψίας μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να βγουν, οπότε το γραφείο του σερίφη θα ενημερώσει το κοινό όταν ολοκληρωθεί η έκθεση. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η 74χρονη Γκλαντζ ζούσε σε οίκο ευγηρίας, όπου υποτίθεται ότι εκεί άφησε την τελευταία της πνοή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών και το προσωπικό, που προετοίμαζε τη σορό της, παρατήρησε ότι ανέπνεε ακόμη και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Ο γιατρός, που την παρακολουθούσε τις τελευταίες επτά μέρες, «υπέγραψε πρόθυμα το πιστοποιητικό θανάτου της χωρίς να υποψιάζεται κάτι διαφορετικό», σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

«Το γραφείο τελετών δεν έκανε απολύτως τίποτα κακό. Είναι αυτοί που διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμη ζωντανή. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η οικογένειά της και λυπούμαστε πραγματικά», κατέληξε ο Μπεν Χούτσιν.

ΙΝ

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις