Γνωστός Έλληνας τράπερ αναζητείται από τις Αρχές μετά την καταγγελία της συντρόφου του τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, για ενδοοικογενειακή βία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής μια γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι τη χτύπησε ο σύντροφός της μέσα στο σπίτι του.
Όταν έφτασε εκεί το περιπολικό, ο τράπερ και η σύντροφός του, δε βγήκαν από την αυλή του σπιτιού, όπως τους ζητήθηκε, ενώ η κοπέλα είπε πως δεν κακοποιήθηκε. Ισχυρίστηκε πως έπαθε κρίση πανικού, έπεσε και χτύπησε μόνη της, ενώ ο τράπερ προσπάθησε να τη βοηθήσει.
Ωστόσο, επειδή υπήρχε καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας. Την Κυριακή πήραν κατάθεση από την σύντροφο του τράπερ η οποία όμως επέμενει στους ισχυρισμούς της και μάλιστα όταν της προτάθηκε να πάρει panic button δεν το δέχτηκε όπως και ούτε να μεταφερθεί σε δομή.
Για το συμβάν ενημερώθηκε και η εισαγγελέας Ενδοοικογενειακής Βίας, η οποία διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Μετά τη λήψη της κατάθεσης ενημερώθηκε εκ νέου ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος διέταξε να αναζητηθεί ο γνωστός τράπερ στα όρια του αυτοφώρου αυτεπάγγελτα, για παράβαση του ν. 3500/2006 «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας».
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις