Αρχική Ελλάδα Γλυκά Νερά: To DNA στο σπίτι στο «μικροσκόπιο» των αρχών

Γλυκά Νερά: To DNA στο σπίτι στο «μικροσκόπιο» των αρχών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοένα και πιο εντατικές γίνονται οι έρευνες των αρχών, όσον αφορά στη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της.

«Κλειδί» στον εντοπισμό των δραστών αναμένεται να αποτελέσει το γενετικό υλικό στη μεζονέτα, που είναι υπό επεξεργασία στα εργαστήρια.

Οι ερευνητές πήραν τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι, όπως και δείγματα από τα χέρια, νύχια και πρόσωπο της 20χρονης, η οποία φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους δράστες πριν ακινητοποιηθεί. Ανάλογη εξερεύνηση γίνεται στα σκοινιά, ταινίες, τα δεσμά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε στις αρχές τους δράστες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει δει το πρόσωπο ενός εκ των τριών. Ο ίδιος κατέθεσε ότι, τη στιγμή που ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και επομένως κατάφερε να δει το πρόσωπό του.

Ο δολοφόνος ήταν περίπου 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με παραπάνω κιλά. Περιέγραψε στους αστυνομικούς, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του, αλλά και των μαλλιών του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, αλλά όταν επρόκειτο να φύγουν από το σπίτι είπε κάποιες λέξεις σε μία γλώσσα που δεν κατάλαβε ο 32χρονος.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί τού έδειξαν φωτογραφίες κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της 20χρονης. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι αρχές εξετάζουν αρκετά σενάρια για το έγκλημα. Ένα εξ αυτών είναι οι δράστες να άφησαν το αυτοκίνητό τους κάποια μέτρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού και με τα πόδια μέσα από τα οικόπεδα στην περιοχή, να έφτασαν στη μεζονέτα.

Ένα άλλο σενάριο θέλει οι τρεις δράστες να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο μέλος της συμμορίας, το οποίο να ήταν εκτός του σπιτιού και να είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου. Πάντως, τριάντα σεσημασμένοι κακοποιοί στο είναι «μικροσκόπιο» της αστυνομίας.