Αρχική Ελλάδα Γλυκά Νερά: Λαϊκή κατακραυγή στο Instagram του δολοφόνου

Γλυκά Νερά: Λαϊκή κατακραυγή στο Instagram του δολοφόνου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο 32χρονος πιλότος  ομολόγησε την στυγερή δολοφονία της συζύγου του, της 20χρονης Κάρολαϊν, 37 μέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι χρήστες των social media έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 32χρονου πιλότου και τον “στολίζουν κανονικά”!

Δεν είναι όμως μόνο το ίδιο το έγκλημα που προκάλεσε τον θυμό σύσσωμης της κοινής γνώμης. Ο πιλότος έπαιξε ένα κακοστημένο θέατρο όλο αυτό το διάστημα. Συντετριμμένος στους δημοσιογράφους κι έφτανε αγκαλιά με το μωρό του στην κηδεία της μάνας του. Της μάνας που του στέρησε για μια ζωή…

Ακόμη και την ημέρα που το έγκλημά του επρόκειτο να αποκαλυφθεί, πήρε αγκαλιά τη μητέρα της Κάρολαϊν, ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνό της, πριν αποχωρήσει για την ΓΑΔΑ και «σπάσει» τελικά μετά από οκτώ ώρες ανάκρισης, ομολογώντας πως δολοφόνησε την άτυχη 20χρονη.

Όλα αυτά έχουν εξοργίσει την κοινή γνώμη.  Στο Twitter ήδη οι αναρτήσεις είναι αμέτρητες, με τον πιλότο να βρίσκεται στο επίκεντρο της οργής των χρηστών.

Ύβρεις, κατάρες και… ευχές δίνουν και παίρνουν με την οργή του κόσμου να μην κρύβεται και τα σχόλια να αυξάνονται κατά… χιλιάδες όσο περνάνε τα λεπτά.

svg%3E