Αρχική Ελλάδα Γλυκά Νερά: Η φίλη της Καρολάιν εξομολογείται όσα έλεγε για τον συζυγοκτόνο

Γλυκά Νερά: Η φίλη της Καρολάιν εξομολογείται όσα έλεγε για τον συζυγοκτόνο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Αλόννησος, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, παραμένει σοκαρισμένη από την αποκάλυψη πως ο άνδρας της 20χρονης Καρολάιν, είναι αυτός που της αφαίρεσε τη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA στο νησί, το νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι πλέον ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Οι ντόπιοι θεωρούν τη μητέρα της Καρολάιν την πιο ιδανική να μεγαλώσει το άτυχο κοριτσάκι. Ειδικότερα, χαρακτηρίζουν την κυρία Σούζαν «ήρεμη δύναμη» και θεωρούν ότι στο πρόσωπο της η μικρή Λυδία θα βλέπει την βιολογική της μητέρα. Αρκετοί ντόπιοι δε, δηλώνουν ότι θα γίνουν «μια γροθιά» για να τη βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της είναι ο δολοφόνος δήλωσε στο MEGA και μια φίλη της 20χρονης.

«Έχω σοκαριστεί. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η Καρολάιν ήταν από 16 ετών με τον Μπάμπη. Πάντα μου έλεγε πόσο πολύ ερωτευμένη ήταν, ήταν ο άνδρας της ζωής της. Το μόνο που εύχομαι είναι να αναπαυθεί η ψυχή της. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Στην Ελλάδα έχουμε νόμους θα πάει ισόβια και θα μείνει στην φυλακή. Δυστυχώς η Κάρολαιν δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας