Αρχική Παρασκήνιο Γκάφα ολκής απο Μπογδάνο με Γιώργο Σαββίδη

Γκάφα ολκής απο Μπογδάνο με Γιώργο Σαββίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ένα μεγάλο ατόπημα υπέπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος καθώς εν αγνοία(;) του έκανε retweet δημοσίευση ενός άλλου χρήστη απο υποτιθέμενες συλλήψεις παράνομων μεταναστών που έκανε η Ελληνική Αστυνομία.

To μεγάλο λάθος στην φωτογραφία που αναδημοσίευσε ο βουλευτής και υποτίθεται οτι έδωσε επίσημα στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, είναι πως υπάρχει ανάμεσα στους συλληφθέντες και η φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη υιού του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, όπου ειναι εμφανής η προσθήκη του προσώπου του με photoshop.

Απορούμε ειλικρινά πως μπορεί να μην είδε τον Γιώργο Σαββίδη σε μια φωτογραφία που φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι προϊόν μοντάζ και συνιστά μέγιστο σφάλμα απο τον Αθηναίο βουλευτή.

Μάλιστα την επίμαχη φωτογραφία των υποτιθέμενων συλληφθέντων συνοδεύει και ένα κείμενο αμφιλεγόμενου χαρακτήρα που αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Και εδώ βλέπετε τα γυναικόπαιδα και τις μωρομάνες που συνελήφθησαν απο την χούντα του Κούλη, από φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.”

Δείτε την ανάρτηση:

 

Διαβάστε περισσότερα στο arthro.gr