Αρχική Χωρίς κατηγορία Γιώργος Λεμπέσης: Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω

Γιώργος Λεμπέσης: Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο Γιώργος Λεμπέσης ο οποίος δήλωσε άντρας παλαιάς κοπής και… ξεκαθάρισε, δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό! Ο τραγουδιστής, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του 21ου αιώνα έκανε θραύση με τραγούδια όπως «Είμαι τρελός καουμπόι» τα «Προδιαγραφές», «Η Αγάπη Βλάπτει Σοβαρά», αλλά και «Κατάλληλες Προϋποθέσεις» -που είπε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή- είπε:  «Όταν μπορώ να βοηθήσω σε κάποια πράγματα, ναι. Δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω. Να βοηθήσω λίγο όταν μαγειρεύει, να κάνω εξωτερικές δουλειές ή να κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι, αυτές τις κάνω και μάλιστα πολύ καλά. Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό».

Σε ερώτηση, δε, για το αν ανήκει στην κατηγορία αντρών που θα θυμηθούν την επέτειο γάμου τους, θα ψάξουν το δώρο, θα οργανώσουν ένα ρομαντικό δείπνο, λέει: «Με τα λουλούδια μου και με τα όλα μου. Είμαι άντρας παλαιάς κοπής».

Όσο για το αν ζηλεύει τη σύζυγό του και αν της επιτρέπει να βγαίνει με φίλους της, απαντά: «Ούτε τη ζηλεύω ούτε με ζηλεύει, δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον. Άμα θέλει να βγει έξω με τις φίλες της, θα βγει, όπως το κάνω και εγώ με τους φίλους μου, δεν θα μου πει τίποτα, υπάρχει εμπιστοσύνη. Οι φίλοι μας είναι κοινοί, δεν έχει προσωπικούς φίλους, που δεν τους γνωρίζω, ούτε και εγώ. Να βγει μόνο με έναν άντρα; Δεν νομίζω ότι θα το έκανε».