Ο Χρήστος Γιαννούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε σήμερα για την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, η οποία προγραμματίζεται για τις 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, που τάσσεται υπέρ της συμπόρευσης με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού από το βουλευτικό αξίωμα, σχολίασε στο πρωινό πάνελ του Mega, όπου η συζήτηση επικεντρωνόταν στον ΟΠΕΚΕΠΕ και το σημερινό συλλαλητήριο των αγροτών: «Οι παρεμβάσεις Σαμαρά, οι πρωτοβουλίες Τσίπρα και κυρίως η εγκληματική αδιαφορία Μητσοτάκη θα αναδιατάξουν το πολιτικό σκηνικό εντός των επόμενων εβδομάδων και μηνών».
«Άρα τον περιμένετε τον κύριο Τσίπρα εσείς;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ανθή Βούλγαρη, με τον κ. Γιαννούλη να απαντά:
«Όλα τα περιμένουμε», ενώ αμέσως μετά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τον ρώτησε για το εάν έχει λάβει πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου. «Δεν ξέρω εάν έχουν βγει οι προσκλήσεις, δεν είμαι εγώ οργανωτής. Έχω πάει και στου Στυλιανίδη. Και να μην με καλέσουν θα πάω. Δεν είναι προσωπικό. Το βασικό είναι ότι με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη βιωσιμότητα και την ποιότητα ζωής […] θα έχουμε κατά τη γνώμη μου σημαντικές, κατά τη γνώμη μου τεκτονικές αλλαγές. Και ο Σαμαράς θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τη Νέα Δημοκρατία. Όχι για το ενδεχόμενο κόμματος, αλλά για τις παθογένειες που περιγράφει που σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι υπαρκτές.