Αρχική Πολιτική Γιαννακοπούλου: Πληροφορήθηκα την άδικη ρύθμιση Κεραμέως και τα πήρα κρανίο

Γιαννακοπούλου: Πληροφορήθηκα την άδικη ρύθμιση Κεραμέως και τα πήρα κρανίο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η κ. Γιαννακοπούλου κατά τη μυστική ψηφοφορία για την επέκταση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ακούστηκε να «στολίζει» την υπουργό Παιδείας για την απόφαση για τα Πειραματικά σχολεία, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν την καταγράφουν τα μικρόφωνα.

Μιλώντας εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, είπε μεταξύ άλλων «τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω».

Όπως η ίδια είπε στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ», «είμαστε άνθρωποι και όταν βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα εκνευριζόμαστε». Η κ. Γιαννακοπούλου είπε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό της πρόσωπο από το Μαράσλειο Σχολείο εκείνη την ώρα.

«Μόλις είχα πληροφορηθεί μία πολύ παράλογη και άδικη ρύθμιση της κ. Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος. Τα είπα και στην κ. Κεραμέως, όμως, σε πολύ αυστηρό τόνο. Της λέω, γιατί το κάνεις αυτό;»

Η κ. Γιαννακοπούλου θεώρησε πως η κ. Κεραμέως με αυτή την απόφαση στοχοποιεί το Μαράσλειο.

«Κάνει ένα τεράστιο λάθος. Λυπάμαι για το ύφος. Αυτό δε με χαρακτηρίζει. Είμαι εδώ πέρα και περιμένω να δω και να ανακαλέσει αυτό το τεράστιο λάθος. Ή είναι αδέξια η κ. Κεραμέως ή υπάρχουν άλλοι λόγοι.»

Το mea culpa αφορά το ύφος και όχι την ουσία τόνισε η κ. Γιαννακουπούλου. «Δεν έχω τίποτα απολύτως προσωπικό με την κ. Κεραμέως, είμαι κάθετα αντίθετη όμως στις πολιτικές που φέρνει. Δεν έχει φέρει ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο.»

«Η κόρη μου εντάσσεται στη ρύθμιση αυτή και ευνοείται. Αν κοιτούσα μόνο το καλό το δικό μου δεν θα μιλούσα καν.» είπε στο τέλος.