Αρχική Υπουργεία Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση θα εξελιχθεί ταχύτατα

Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση θα εξελιχθεί ταχύτατα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Η αξιολόγηση θα εξελιχθεί ταχύτατα, διότι πρόθεση όλων των πλευρών αλλά και το συμφέρον της χώρας είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους» εκτίμησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις της στον Real Fm.

Για την αξιολόγηση στο Δημόσιο, η αρμόδια υπουργός σημείωσε ότι πραγματοποιήθηκε σε «απολύτως ικανοποιητικό βαθμό, καθώς οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων για αποχή από τη διαδικασία». Ανέφερε, ακόμη, ότι το υπουργείο θα έχει ακριβή εικόνα την 1η Νοεμβρίου, οπότε έχουν κληθεί οι φορείς του Δημοσίου να αποστείλουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία.

Σχολιάζοντας την αρνητική στάση της ΑΔΕΔΥ στη διαδικασία, η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι «δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία να ακούει τον δημόσιο τομέα να λέει ότι δεν θέλει να αξιολογηθεί. Το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει νερό στον μύλο του αυτοματισμού».

Τέλος, η κ. Γεροβασίλη επισήμανε ότι εντός του Νοεμβρίου θα προκηρυχθούν οι θέσεις προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων (πέραν των διευθύνσεων οικονομικού/διοικητικού που έχουν ήδη προκηρυχθεί), καθώς και των διοικητικών γραμματέων.