Αρχική Υπουργεία Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Γελοία η αντιπολίτευση σας

Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Γελοία η αντιπολίτευση σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Γελοία αντιπολίτευση καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον χρόνο που επέλεξε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, προκαλώντας την αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αφού εξέφρασε την απορία του που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πρόταση μομφής και στον ίδιο που συνυπογράφει τον πτωχευτικό κώδικα -«δεν το δέχομαι, θέλω να με μισείτε, αλλά δείχνει πόσο χαμένα τα έχετε», είπε με αρκετή δόση ειρωνείας και συμπλήρωσε πως «είστε ακόμη πιο γελοίοι απ΄ότι φαίνεστε γιατί είναι ζήτημα γελοιότητας να καταθέτετε πρόταση με το στόλο στο Αιγαίο για να λύσετε τα εσωκομματικά σας προβλήματα».

«Ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να διερευνήσει τα αίτια κατάθεσης της πρόταση μας, κι είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν είναι διασκεδαστικό ότι τη στιγμή που σωστά αναφέρεται στους ένοπλους που βρίσκονται στο Αιγαίο, κάποιοι από τους γονείς θα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους με το νόμο που φέρατε. Δεν είναι διασκεδαστικό τη στιγμή που καλούμε τους πολίτες να είναι μετά τις 12 και ορθώς στα σπίτια τους, κάποιοι σε λίγους μήνες να μην έχουν σπίτι να μείνουν. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, είναι ανατριχιαστικό», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία να καταθέσει πρόταση μομφής έχει να κάνει με το γεγονός ότι για πρώτη φορά αμφισβητείται η ηγεμονία του.

«Το γκάλοπ έδειξε ότι ο Τσακαλώτος εμφανίζεται ως πιθανότερος διάδοχος του κ. Τσίπρα», είπε.