Αρχική Δήμοι Γ. Πατούλης:«Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος»

Γ. Πατούλης:«Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος» δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και διευκρινίζει ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης με δήλώσή του διαψεύδει κατηγορηματικά

σημερινά δημοσιεύματα στα οποία, όπως τονίζει σε δήλωσή του, «ψευδώς αναφέρεται ότι είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, στις αρχές του 2019..  Είναι μάλιστα τόσο ευφάνταστο το συγκεκριμένο «σενάριο», που φτάνει στο σημείο να αναφέρει ακόμη και το υποτιθέμενο όνομα αυτού του δήθεν νέου κόμματος.

«Ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά, τονίζει ο κ. Πατούλης,  ότι θα δώσω τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, από το χώρο της αυτοδιοίκησης. Από κει που μπορώ να είμαι περισσότερο χρήσιμος στους πολίτες και στην Πατρίδα μου.

Τον προσεχή Μάιο θα είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Αθήνα, υπηρετώντας το μοντέλο της Μητροπολιτικής Διακυβέρνησης, το οποίο σήμερα ασκείται στρεβλά, αλλά θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του θεσμού, της χώρας και των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών.

Επίσης, όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια πρέπει να μην ξεχνούν ότι έχω υπηρετήσει πάνω από 25 χρόνια τον αυτοδιοικητικό θεσμό. Το έργο μου όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε τομέα, είναι αναγνωρισμένο από τους πολίτες.

Διαθέτω γνώσεις και εμπειρία και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω στην εθνική προσπάθεια για την αναγέννηση της χώρας, μέσα από την Αυτοδιοίκηση, που μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της Πατρίδας μας.

Είναι προφανές από τα παραπάνω ότι το σενάριο περί δημιουργίας κόμματος από πλευράς μου εκφράζει τις απόψεις όσων το διακινούν, αλλά δεν με αντιπροσωπεύουν».