Φρίκη: 12χρονη κατήγγειλε τη μητέρα και το σύντροφό της – Έκαναν σεξ μπροστά της

Σοκάρει η καταγγελία ενός 12χρονου κοριτσιού το οποίο μαζί με τη γιαγιά του πήγε στο ΑΤ Χαλκίδας όπου ανέφερε πως η 34χρονη μητέρα της μαζί με τον 38χρονο σύντροφο της προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις ενώπιόν της και μάλιστα όχι μια φορά αλλά επανηλειμμένα στο σπίτι του 38χρονου.

Σοκ και φρίκη: 12χρονη γέννησε το παιδί του 14χρονου αδερφού της μετά από βιασμό - Κόσμος - Athens magazine

Το μικρό κορίτσι κατήγγειλε ότι η μητέρα και ο σύντροφός της συνουσιάζονταν μπροστά στα μάτια της, αγνοώντας την παρουσία της. Η καταγγελία της, οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγελία της ανήλικης έγινε, μαζί με τη γιαγιά της, στις 12:30 χθες το μεσημέρι και όπως εξομολογήθηκε η ανήλικη στους αστυνομικούς η 34χρονη μητέρα της μαζί με τον 38χρονο σύντροφο της προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις ενώπιόν της και μάλιστα όπως υποστήριξε το παιδί, όχι μια φορά αλλά επανειλημμένα.

Η ανήλικη μίλησε στους αστυνομικούς ενώ λόγω του νεαρού της ηλικίας της η κατάθεση της δόθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου. Όπως είπε το παιδί, όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα και συνεχίστηκαν τους επόμενους μήνες.

Το κορίτσι έμενε μαζί με τη μητέρα του στο σπίτι του 38χρονου, όπου σύμφωνα με την καταγγελία γίνονταν οι εν λόγω πράξεις.

Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις