Αρχική Ελλάδα Φωτογραφίες από τις διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας  και πριν την συνάντηση που θα έχει με την καγκελάριο της Γερμανίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην αγαπημένη παραλία της οικογένειας, στο Μαράθι Ακρωτηρίου. 

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr άλλη μια φορά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει αλλά και να φωτογραφηθεί με λουόμενους, αλλά αυτή την φορά και ειδικά το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε και με αθλητές της κολύμβησης και ειδικά του τριάθλου που ήταν στο Μαράθι.

Όπως αναφέρει η γνωστή αθλήτρια και ιδιοκτήτρια ναυαγοσωστικού κέντρου Νάντια Μπικοφ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Νάντια Συντζανάκη για την θέση κιαι την επίδοση της στο ironman της Δανίας, ενώ έδωσε και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στην συμμετοχή της κας Μπικόφ στον αγώνα Ironman στην Ιταλία σε 3 εβδομάδες.

Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης συμμετείχε σε κολυμβητική προπόνηση ανοιχτής θάλασσας και έγινε πολύ συζήτηση γύρω από τον αθλητισμό κ ειδικά το  τρίαθλο αλλά κυρίως μεγάλη κουβέντα γύρω από τις απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού της Κρήτης.