ΕΛΛΑΔΑ

Φώτης Ιωαννίδης: Τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη

Από νωρίς χθες το πρωί όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία για «θετικό» δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας, στα social media έγινε ένας πραγματικός χαμός, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φωτογράφισαν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού έσπευσε ωστόσο να απαντήσει προς όλους αυτούς, προαναγγέλοντας την προσφυγή του στη δικαιοσύνη. «Σχετικά […]

Από νωρίς χθες το πρωί όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία για «θετικό» δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας, στα social media έγινε ένας πραγματικός χαμός, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φωτογράφισαν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού έσπευσε ωστόσο να απαντήσει προς όλους αυτούς, προαναγγέλοντας την προσφυγή του στη δικαιοσύνη.

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου», ανέφερε σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και πλέον η σκυτάλη θα περάσει στην ελληνική δικαιοσύνη.

 

string(0) ""