Αρχική Πολιτική Φώφη Γεννηματά: Η ζωγραφιά της 7χρονης που συγκινεί -«Μη φοβάσαι, θα είναι...

Φώφη Γεννηματά: Η ζωγραφιά της 7χρονης που συγκινεί -«Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σορός της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κλίμα οδύνης και συγκίνησης επικρατεί από νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη, όπου από τις 10:00 έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά.

Απλός κόσμος συρρέει για να αφήσει ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσει την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και αναφέρεται στο ήθος της Φώφης Γεννηματά και την αγωνιστικότητά της.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε πάνω στο φέρετρό της τη ζωγραφιά μιας 7χρονης, που τη συνοδεύουν κόκκινα λουλούδια. Η 7χρονη Κατερίνα έχει ζωγραφίσει λουλούδια και ευχές και γράφει: «Σ’ αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι».

Μετά το λαϊκό προσκύνημα θα ακολουθήσει η κηδεία στις 14:00. Εκεί θα εκφωνηθούν οι επικήδειοι και, όπως έγινε γνωστό από πλευράς οικογένειας, τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος. Παράλληλα τρεις θεσμικοί εκπρόσωποι θα εκφωνήσουν επικήδειο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

 

 

 

Η σορός της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)