Πριν λίγο καιρό, ο Φειδίας Παναγιώτου έκανε μια αναπάντεχη εμφάνιση ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις ευρωεκλογές της Κύπρου και αναδείχθηκε σαν τρίτη πιο δημοφιλής πολιτική δύναμη, συγκεντρώνοντας σημαντική ψηφιακή υποστήριξη από τα βίντεο του με τον Mr. Beast και τις συναντήσεις με τον Έλον Μασκ. Τώρα, ενημερώνει τους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα για τη λειτουργία της Ευρωβουλής, τις πολιτικές συμμαχίες και τη ζωή στις Βρυξέλλες.

Πρόσφατα, επισκέφθηκε την Ελλάδα προκειμένου να γυρίσει ένα βίντεο σε συνεργασία με τον δημοφιλή παραγωγό περιεχομένου, Αλέξανδρο Κοψιάλη. Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, όπως είναι η συνήθεια στην σειρά του Κοψιάλη “Ιδιωτική κατακραυγή”, οι δύο YouTubers βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, προκαλώντας το κοινό να συμμετάσχει σε αστείες δραστηριότητες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε αυτές τις προκλήσεις συμπεριλαμβανόταν η πληρωμή ατόμου να τρέξει ημίγυμνο στην πλατεία Συντάγματος και να βουτήξει σε ένα σιντριβάνι. Μια άλλη κωμική πρόκληση αφορούσε μια γυναίκα η οποία έπρεπε να βάλει το σακάκι της παρά τη ζέστη, για να λάβει την αμοιβή. Τέλος, δύο νέοι κλήθηκαν να διασχίσουν την πλατεία έρποντας, με τον νικητή να κερδίζει περισσότερα χρήματα.

Ύστερα, Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα με πληρωμή.

Η τελευταία πρόκληση ανατέθηκε σε μια νεαρή γυναίκα, η οποία κλήθηκε να βρει κάποιον στην πλατεία εντός τριών λεπτών και να τον πείσει να τη φιλήσει στο στόμα για να κερδίσει 50 ευρώ. Συνολικά, δαπάνησαν 500 ευρώ στην πλατεία, προκειμένου να παρουσιάσουν αυτές τις αστείες και προκλητικές δραστηριότητες, καταγράφοντας το υλικό για το κανάλι τους.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις