Ευρωεκλογές 2024 – Γιώργος Αυτιάς, κατεβαίνω με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας Ο γνωστός δημοσιογράφος και – υποψήφιος πλέον στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ – Γιώργος Αυτιάς, μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, από όπου άρχισε την τηλεοπτική του καριέρα.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς, ξεκίνησε με μία μακρά αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία του με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις διεκδικήσεις τους μέσω της εκπομπής για τους πολίτες.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ | LiFO

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε σε αυτά που στοχεύει να διεκδικήσει ως ευρωβουλευτής, για τη χώρα και τους πολίτες της:

«Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, παρατήρησε πως, «ό,τι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».

Ερωτηθείς για το αν η ενασχόλησή του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητά του ως δημοσιογράφος, απάντησε ότι αυτή «κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί».

Ανέφερε, επίσης, ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη.

Ολοκλήρωσε δε επαναλαμβάνοντας πως κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις