Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, έκανε μια αναπάντεχη παραδοχή όταν σχολίασε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τα “μαύρα χρήματα”.

“Γνωρίζετε κάποιο κόμμα που να μην έχει μαύρα χρήματα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα ενισχύονται, όλα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαχείριση των χρημάτων είναι άλλο θέμα, αλλά το γεγονός ότι διακινούνται μαύρα χρήματα είναι γεγονός”, δήλωσε ο κ. Αποστολάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών.

Σχετικά με τις αντιδράσεις και τις τοποθετήσεις του Χρήστου Σπίρτζη για τον κ. Κασσελάκη, ο κ. Αποστολάκης σημείωσε: “Ο κ. Σπίρτζης έχει τη δική του άποψη, και αυτό είναι δικαίωμά του. Αν δεν υποστηρίζει τον πρόεδρο και πιστεύει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση πουθενά, τότε πρέπει να δράσει ανάλογα.”

Σχετικά με τυχόν ρήξη Κασσελάκη-Τσίπρα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τάσεις από τη μεριά του Κασσελάκη να επικρίνει τον Τσίπρα ή από την πλευρά του Τσίπρα να μειώσει τον Κασσελάκη. Κινούνται προς την κατεύθυνση να βελτιωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.”

Τέλος, όσον αφορά στις δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη για τον Κασσελάκη, ο κ. Αποστολάκης σχολίασε: “Ο κ. Σπίρτζης προσπαθεί να περάσει την εικόνα ενός προβλήματος στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο Κασσελάκης δεν αμφισβητείται.”

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις