Αρχική Διεθνή Εξωτερικό: 41 ερευνητές για αγροτική έρευνα στη Γαλλία

Εξωτερικό: 41 ερευνητές για αγροτική έρευνα στη Γαλλία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου η διαδικασία πρόσληψης 41 ερευνητών που θα εργαστούν στον Εθνικό Οργανισμό Αγροτικής Έρευνας της Γαλλίας (INRA). Οι προσλήψεις θα ολοκληρωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο INRA είναι ο πρώτος οργανισμός της Ευρώπης που ειδικεύτηκε στην αγροτική έρευνα και διεξάγει μελέτες που αφορούν τις υψηλής ποιότητας τροφές, την ανταγωνιστική και αειφόρο ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όπως αναφέρει στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, ο Οργανισμός διεξάγει έρευνες υψηλού επιπέδου που οδηγούν στην δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων.

Οι ερευνητές που θα εργαστούν στον INRA θα πρέπει να έχουν εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην εκπόνηση ερευνών σε τομείς όπως η αγρονομία, η βιολογία φυτών και ζώων, οι οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες, η οικολογία, η γενετική των ζώων, η διατροφολογία, η φυσιολογία των ζώων, η μικροβιολογία και άλλους.

Για τις 41 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί θα επιλεγούν υποψήφιοι με PhD ή ισοδύναμο τίτλο και τουλάχιστον οκτώ χρόνια εμπειρίας στην έρευνα ή σε υποψήφιους που μπορούν να στοιχειοθετήσουν ότι διαθέτουν τα προσόντα για έρευνα σε αυτό το επίπεδο.
Περισσότερες πληροφορίες στο
http://jobs.inra.fr/en/