Αρχική Περιφέρειες Εξοπλισμός στο Τζάνειο με χρηματοδότηση της περιφέρειας Αττικής

Εξοπλισμός στο Τζάνειο με χρηματοδότηση της περιφέρειας Αττικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 165.000 παρέχεται ξενοδοχειακός νοσοκομειακός εξοπλισμός στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.

Την προγραμματική σύμβαση του έργου παρέδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον διοικητή του Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Η. Γουζούαση. Στη συνάντηση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου και η  Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

Με τη σχετική σύμβαση στόχος είναι να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας της Καρδιολογικής Κλινικής  του Νοσοκομείου. Προβλέπεται μεταξύ άλλων, η προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρικών κλινών, ακτινοδιαπερατών τμημάτων πλάτης, κομοδίνων, στρωμάτων, φορείων με προστατευτικά κάγκελα, επίπλων γραφείου-συνεδριάσεων, καναπέδων και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει έμπρακτα στην άμεση έναρξη της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής του Τζανείου στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει αυτή την περίοδο στην ενίσχυση των δομών υγείας της Αττικής.