Αρχική Ελλάδα Έτσι δρούσε το δίδυμο των ληστών που συνελήφθη στην Πάτρα (εικόνες)

Έτσι δρούσε το δίδυμο των ληστών που συνελήφθη στην Πάτρα (εικόνες)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φορώντας κουκούλες και μάσκες…καρναβαλιού ένας πρώην υπάλληλος των ΕΛΤΑ και ένας συνεργός του με αδυναμία στα αυτοκίνητα τα οποία προμηθευόταν από την Ιταλία είχαν καταφέρει να διαπράξουν τρεις ένοπλες ληστείες από τον περασμένο Νοέμβριο στην Πάτρα.

Οι δυο άνδρες, ηλικίας 30 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος δημόσιας ασφάλειας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση, παράβαση του νόμου για τα όπλα και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Οι δυο δράστες στις 24 Ιανουαρίου του 2022, είχαν μεταβεί φορώντας μάσκες καρναβαλιού και κρατώντας πιστόλι στα χέρια στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στα Βραχνάικα.

Εκεί ακινητοποίησαν τους υπαλληλους και κατάφεραν να αφαιρέσουν 20.000 ευρώ.

Τον Νοέμβριο του 2021, τα δύο άτομα με την απειλή πιστολιού και κατσαβιδιού, όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το L&O, είχαν εισβάλει σε κατάστημα ΟΠΑΠ PLAY, καθώς και σε μίνι μάρκετ, αφαιρώντας συνολικά 2.500 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατοχή του ενός δράστη, του πρώην υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ εντοπίστηκε η μοτοσυκλέτα με την οποία έκαναν τις ληστείες, 6, 6 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μετά την ληστεία στα ΕΛΤΑ, είχε μεταβεί σε μάντρα αυτοκινήτων στην Πάτρα προκειμένου να αγοράσει αυτοκίνητο.