Έτοιμα τα νέα εκδοτήρια ηλεκτρονικών εισιτηρίων

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

    Νέα εκδοτήρια προσωποποιημένων καρτών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα λειτουργήσουν από σήμερα σε κεντρικούς σταθμούς στους οποίους καταγράφεται μεγάλη προσέλευση ώστε να περιοριστεί, κατά το δυνατόν, η ταλαιπωρία των επιβατών. Οι ουρές για την έκδοση των νέων καρτών, συνεχίζονται αμείωτες με τους πολίτες να συνωστίζονται επί ώρες και στο υπουργείο Υποδομών να ζητεί «κατανόηση» τονίζοντας ότι η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί γίνεται άπαξ, με την πρώτη έκδοση της κάρτας.

    Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πάνω από 100.000 προσωποποιημένες κάρτες, ενώ από χτες το απόγευμα άρχισαν να αποστέλλονται οι πρώτοι φάκελοι με προσωποποιημένες κάρτες σε όσους επιβάτες προτίμησαν τη διαδικασία έκδοσής τους με κατάθεση φακέλου και αποστολής τους με συστημένη επιστολή μέσω του ταχυδρομείου. Σήμερα, καθώς και τις επόμενες μέρες η αποστολή θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς. Μέχρι στιγμής τη διαδικασία αυτή έχουν επιλέξει πάνω από 10.000 επιβάτες.

    Σημειώνουμε ότι η διαδικασία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών με κατάθεση φακέλου από τους επιβάτες και αποστολής τους στη διεύθυνση επιλογής τους, αφορά όλους τους κατόχους μηνιαίων καρτών κανονικής τιμής, καθώς και τους επιβάτες άνω των 65 και κάτω των 18 ετών, που διαθέτουν μηνιαία κάρτα εντός του 2017.