Αρχική Δήμοι “Εθελοντές πολιτισμού” στον Δήμο Χανίων

“Εθελοντές πολιτισμού” στον Δήμο Χανίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και ο Δήμος Χανίων στον απόηχο της πανδημίας του κορωνοϊού και ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, καλούν τους απανταχού “εθελοντές πολιτισμού” να δηλώσουν για άλλη μια φορά το παρόν, συμβάλλοντας στην πολιτιστική δράση του Δήμου Χανίων.

Οι εθελοντές, μέσω ενός αναλυτικού ερωτηματολογίου που μπορούν να βρουν στην σελίδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ, μπορούν να δηλώσουν τους τομείς που προτιμούν να δραστηριοποιηθούν και ταυτόχρονα δηλώνοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες να συνεισφέρουν σε δράσεις κατάλληλες για αυτούς.

“Τα Χανιά έχουν την ευλογία, να έχουν ένα πολύ ισχυρό εθελοντικό κίνημα, το οποίο δίνει το στίγμα του με δράσεις για τις οποίες όλοι καμαρώνουμε.” υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιαννακάκης Ιωάννης ενώ παράλληλα συμπληρώνει πως: “Οι εθελοντές πολιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις ιδέες τους, να πάρουν μέρος σε μοναδικές εκδηλώσεις και δράσεις ενώ ταυτόχρονα η εθελοντική τους δράση θα πιστοποιηθεί από τον Δήμο Χανίων. Σας καλούμε όλες και όλους να εργαστούμε μαζί γι’ αυτό που αγαπάμε, τα Χανιά, τις Tέχνες, τον Άνθρωπο.”