Αρχική Δήμοι Εθελοντές καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Εθελοντές καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ελληνικού-Αργυρούπολης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάλεσμα  σε εθελοντές καθηγητές να στηρίξουν με τη διδασκαλία μαθημάτων Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης, τη δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου απευθύνει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματός του για την σχολική χρονιά 2020-2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους .

Τηλ. Επικοινωνίας 2132018 – 781 και 2132018 – 782  Email : [email protected]

Παράλληλα ο Δήμος, με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει ότι , “με την  υπ’ αριθμ. 112/23 – 9 – 2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του, μετά την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων και σεβόμενος τη πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα περίοδο που διανύουμε όλοι μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα εξ αποστάσεως μάθησης (τηλεμαθήματα) προτίθεται να λειτουργήσει και την νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021 το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου  (εκτός της Γ’ Λυκείου)”.

« Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες και να παράσχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατοικούν στον Δήμο μας με στόχο την βελτίωση των επιδόσεών τους και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Τα μαθήματα σε περίπτωση υλοποίησης του προγράμματος  θα παρασχεθούν δωρεάν και θα είναι προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.