Έρευνες για το άγριο έγκλημα στην Ζωφριά με το απανθρακωμένο και τεμαχισμένο πτώμα 88χρονου που βρέθηκε στην αυλή μονοκατοικίας στην οδό Αγαμέμνονος 52 στα Άνω Λιόσια πραγματοποιεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, ο 59χρονος φερόμενος δράστης, γιος του θύματος έκαψε και τεμάχισε τον πατέρα του και τον είχε σκεπασμένο με μια κουβέρτα εδώ και 20 περίπου ημέρες στο πίσω μέρος της αυλής της μονοκατοικίας όπου διέμεναν.

Το βράδυ της Παρασκευής κλήθηκε η αστυνομία στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από γείτονες μετά από έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από την μονοκατοικία στην οδό Αγαμέμνονος 52, όπου διέμεναν πατέρας και γιος. Την Τρίτη σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού, κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε κληθεί η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε εκεί το πυροσβεστικό όχημα, η φωτιά είχε σβηστεί και εκείνοι έφυγαν χωρίς να κάνουν περαιτέρω έλεγχο.

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την αστυνομία

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο 59χρονος γιος, αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις, αρχικά υποστήριξε ότι τον έχει σε κέντρο αποκατάστασης λόγω προβλημάτων με την υγεία του, κάτι που μετά από λίγο αναίρεσε λέγοντας ότι τον φιλοξενούν κάποιοι συγγενείς.

Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας καλυμμένο με μία κουβέρτα. Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα διαδραματίζονταν ανέφερα ότι είδαν τη σορό του άνδρα και μιλούσαν, για διαμελισμένο σώμα που μάλιστα κάποια μέλη του, βρέθηκαν μέσα σε μια μεγάλη γλάστρα στην αυλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα ο 59χρονος γιος είπε ότι αναγκάστηκε να κάψει τον πατέρα του γιατί πέθανε και δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Πατέρας και γιος ζούσαν στην γειτονιά τα τελευταία περίπου 7 χρόνια, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με την γειτονιά. Σύμφωνα με τους γείτονες τελευταία φορά που είδαν τον πατέρα του 59χρονου ήταν το Πάσχα, ενώ κάποιοι είπαν ότι το 88χρονο θύμα, κάποια στιγμή τους είχε εκμυστηρευτεί πως ο γιος του τον χτυπούσε .

Ο γιος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να έχει έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Ο γιος ήταν ξυπόλυτος και με βρώμικα ρούχα. Κάποιοι γείτονες ανέφεραν ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και ίσως ήταν οικονομικοί οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον γιο.

Ο γιος του θύματος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων (είχε μαχαίρι και τσεκούρι) και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.

Στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής. Στη σορό θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις