Αρχική Μόνιμοι Έρχονται 217 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο – Οι ειδικότητες

Έρχονται 217 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο – Οι ειδικότητες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρόσληψη 217 μόνιμων υπαλλήλων στο δημόσιο. Πρόκειται για τις προκηρύξεις του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και των νησιωτικών δήμων, οι οποίοι βρίσκονται στα…χέρια του ΑΣΕΠ.

 

Αναλυτικά, αναμένονται:

  • 53 μόνιμοι στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: Σχεδόν οι μισές θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από διοικητικό προσωπικό και συγκεκριμένα διοικητικό οικονομικό πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.  Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ. Ειδικότερα, θα προσληφθούν μόνιμοι για για τις εξής ειδικότητες: Ππληροφορική ΠΕ, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ Μηχανικών διαφόρων ειδικεύσεων, ΠΕ Θετικών Επιστημών, ΤΕ Μηχανικών και ΤΕ Πληροφορικής.                                                                             Δείτε ΕΔΩ την ΑΠΟΦΑΣΗ
  • 46 θέσεις στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Η πλειονότητα των θέσεων αφορά διοικητικούς, πτυχιούχους πληροφορικής Θα επιλεγεί προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως διοικητικοί, μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων και πτυχιούχοι Πληροφορικής.
  • Τέλος, αναμένονται 118 θέσεις σε παραμεθόριους και νησιωτικούς δήμους. Οι 118 θέσεις προέκυψαν από αιτήσεις των ίδιων των δήμων και αντανακλούν μια πολύ συγκεκριμένη προσπάθεια από το Υπουργείο Εσωτερικών για την υποστήριξη της νησιωτικότητας και της ορεινότητας, εντός του δεδομένου περιοριστικού περιβάλλοντος που απορρέει από τον κανόνα προσλήψεων – αποχωρήσεων. Θα προσληφθεί προσωπικό έξι ειδικοτήτων:
  1. ΠΕ Διοικητικού
  2. ΠΕ Πληροφορικής
  3. ΠΕ Μηχανικών (διαφόρων ειδικεύσεων)
  4. ΠΕ Χημικού
  5. ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  6. ΔΕ Τηλεφωνητών