Αρχική Επιχειρήσεις Έρχονται 200 προσλήψεις σε Aegean & Ryanair

Έρχονται 200 προσλήψεις σε Aegean & Ryanair

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέο προσωπικό θα εντάξουν στο δυναμικό τους η Αεροπορία Αιγαίου ΑΕ (Aegean Airlines) και ο ιρλανδικός αερομεταφορέας Ryanair. Οι δύο μεγάλες εταιρείες προσφέρουν εργασία σε 200 άτομα, καθώς επιθυμούν να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους προσλαμβάνοντας πλήρωμα καμπίνας. 

 

Οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να είναι κάτοχοι πτυχίων ανώτερων ή ανώτατων σχολών, εντούτοις θα θεωρείται πρόσθετο προσόν, όπως και η γνώση ξένων γλωσσών.

Αναλυτικά, η Aegean Airlines αναζητεί μέλη πληρώματος θαλάμου επιβατών με έδρα την Αθήνα.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου, άριστη γνώση αγγλικών, δεύτερη ξένη γλώσσα (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) θα θεωρηθεί προσόν, πτυχία ανώτερων ή ανώτατων σχολών επίσης θα θεωρηθούν προσόντα. Για τους άντρες υποψηφίους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Στα υποβληθέντα βιογραφικά σημειώματα είναι απαραίτητο οι υποψήφιοι για τις θέσεις να επισυνάπτουν και μια πρόσφατη φωτογραφία. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές έως και τις 15 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά και μόνο. Αιτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.jobs.net/jobs/aegeanair/el-gr/job/Greece/CABIN-CREW-MEMBER/J3H3JY66NRB4FCFT3PD/.

Ημέρες καριέρας από τη Ryanair

Από τη πλευρά της η Ryanair μέσω του επίσημου συνεργάτη της Crewlink διοργανώνει ημέρες καριέρας σε Αθήνα (8/9) και Θεσσαλονίκη (15/9) προκειμένου να δεχθεί τις αιτήσεις ατόμων που επιθυμούν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει ταξιδιωτικά προνόμια, βοηθητικό επίδομα 1.200 ευρώ και τριετές συμβόλαιο στους υποψηφίους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης EASA.

Οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να διαθέτουν προγενέστερη επαγγελματική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας, εκτός από την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία και τη Γερμανία.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν σε τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, εταιρείες τροφίμων και ενέργειας κυρίως για θέσεις συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων. Αιτήσεις θα μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο: http://www.crewlink.ie/apply-now/?