ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Αντίστροφα” μετρά ο χρόνος για 599 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο, καθώς δύο μεγάλοι διαγωνισμοί βρίσκονται ήδη στα…χέρια του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, με την Ανεξάρτητη Αρχή να τα έχει θέσεις σε πρώτη προτεραιότητα.

Πρόκειται για την προκήρυξη των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, τα οποία επιθυμούν να ενισχυθούν με 341 μόνιμους υπαλλήλους, αλλά και με τον διαγωνισμό στα καταστήματα κράτησης ο οποίος προβλέπει την πρόσληψη 258 ατόμων σε αυτά.

Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη και η προκήρυξη για την πρόσληψη 45 μονίμων στελεχών στο Λιμενικό Σώμα.

Με νέο διαγωνισμό, θα προσλήφθούν 45 Δόκιμοι-Σημαιοφόροι (άνδρες-γυναίκες) για κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).

Η διαδικασία διορισμού για τους μόνιμους Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες θα είναι η τελευταία εκτός Πανελλαδικών, σύμφωνα με απόφαση της προηγούμενης ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου.

Οι υποψήφιοι -μεταξύ άλλων- πρέπει:

  • Οι προερχόμενοι από ιδιώτες να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους (δηλ. να έχουν γεννηθεί από 01-01-1990 και μετά), ενώ οι προερχόμενοι εκ μονίμων το 30ο έτος
  • Όλοι οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70μ., χωρίς υποδήματα
  • Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
  • Να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας στην αρμόδια Επιτροπή, από την 30-09-2019 έως και την 11-10-2019.