ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την προκήρυξη 1.400 μόνιμων σε υγεία και παιδεία. Πρόκειται για διαγωνισμού που αφορούν τα νοσοκομεία όλης της χώρας, αλλά και τον Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Οι δομές του υπουργείου Υγείας θα ενισχυθούν με 1.200 μόνιμους, με τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να είναι νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα Κέντρα Υγείας και τα νοσοκομεία σε θέσεις και ειδικότητες που καλύπτει σήμερα το λοιπό επικουρικό προσωπικό.

Μεταξύ άλλων, θα προσληφθούν λογοθεραπευτές ΤΕ, τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων ΤΕ, εργοθεραπευτές ΤΕ, κοινωνικοί λειτουργοί ΠΕ ή ΤΕ, νοσηλευτές ΔΕ, διοικητικοί γραμματείς ΔΕ, ραδιολόγοι-ακτινολόγοι ΤΕ, κλινικοί ψυχολόγοι ΠΕ, διοικητικού-οικονομικού ΠΕ, ακτινοφυσικών ΠΕ, πληροφορικής ΠΕ, τραυματιοφορείς ΥΕ κλ.π

Προσλήψεις και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Σε…τροχιά προκήρυξης έχουν μπει και οι 200 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Η προκήρυξη θα αφορά μόνιμο διοικητικό προσωπικό και προσωπικό για τη μηχανογράφηση , ενώ το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού δεν έχει ακόμα λάβει στα χέρια του τον διαγωνισμό προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί πιθανώς μέσα στο Νοέμβρη.