Αρχική Ελλάδα Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας: «Να μην ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία»

Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας: «Να μην ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συμπληρωματική επιστολή στην Ευρωλίγκα στέλνει ο Ολυμπιακός, έπειτα από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεδρίαση που έγινε χθες, η συγκεκριμένη επιτροπή συνέστησε στους «ερυθρόλευκους» να μην ταξιδέψουν στο Μιλάνο για το ματς με την Αρμάνι, που έχει οριστεί κανονικά από την Ευρωλίγκα, παρά την ανησυχητική εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποστείλει νέα επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή με τα πρακτικά της συνεδρίασης, ζητώντας την επανεξέταση της απόφασης για τη διεξαγωγή του αγώνα.

«Η σύσταση του ΕΟΔΥ είναι ο Ολυμπιακός να μην ταξιδέψει. Πρέπει να το ξαναδούν οι αρχές της Ευρωλίγκας. Είναι οξύμωρο ενώ δεν γίνονται ματς στη γειτονική χώρα να γίνονται διεθνή ματς» είπε ο κ. Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Εμείς έχουμε πει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην ταξιδέψει. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με την ομάδα καθώς γεννώνται ζητήματα με την επιστροφή της ομάδας ή τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ματς. Δεν είναι σκόπιμο να γίνει αυτό το ματς» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας

Αναλυτικά, η ενημέρωση:

«Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες μας ενημέρωσε να αναστείλουμε το ταξίδι της ομάδας στο Μιλάνο. Το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη χθες το βράδυ στην Ευρωλίγκα με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης, με την οποία ζητούσαμε να επαναξετασουν την απόφαση τους για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη».