Αρχική Υπουργεία Επίτιμος διδάκτορας στο ΤΕΙ Ηπείρου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Επίτιμος διδάκτορας στο ΤΕΙ Ηπείρου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Ηπείρου – Στις 29/5 η τελετή απονομής του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα, στο μεγάλο αμφιθέατρο του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του τμήματος, καθηγητής Χάρης Ναξάκης:

Η Σύγκλητος του ΤΕΙ Ηπείρου αποφάσισε ομόφωνα την απονομή τίτλου Επίτιμου Διδάκτορα του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στον καθηγητή του ΕΚΠΑ και Υπουργό Οικονομικών της χώρας Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο καθηγητής Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, διετέλεσε καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κεντ, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα είναι καθηγητής στον τομέα Φιλοσοφίας και Μεθοδολογίας των Κοινωνικών Επιστημών-Οικονομική και Κοινωνική Ιστορία του Ε.Κ.Π.Α. Το συνολικό επιστημονικό έργο του -6 βιβλία, 3 επιστημονικά δοκίμια, πλήθος άρθρων σε οικονομικά επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους- συνέβαλλε σημαντικά στην Οικονομική θεωρία και ιδιαίτερα στην κριτική θεώρηση της νεοκλασικής οικονομικής σκέψης.

Η τελετή απονομής του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στο μεγάλο αμφιθέατρο του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα.