Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν πρόσφατα μία τριήμερη «βασιλική περιοδεία» στη Νιγηρία, με την πρώτη κυρία της Νιγηρίας, γερουσιαστής Oluremi Tinubu, να κάνει λεκτική επίθεση στην σύζυγο του  πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας “κυκλοφορούσε επιδεικνύοντας τη “γύμνια” της παντού. 

Η Μέγκαν έκανε αρκετές αλλαγές στο ντύσιμο κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ταξιδιού και κάποιες από τις εμφανίσεις της θεωρήθηκαν προσβλητικές για τη χώρα, όπως εξήγησε η Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής Oluremi Tinubu. Η ίδια έδωσε μια ομιλία σε εκδήλωση για τον ένα χρόνο θητείας του Προέδρου Bola Tinubu. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, αναφέρθηκε στο πώς οι γυναίκες έχουν κάνει σημαντικές συνεισφορές στην κοινωνία, ενώ έκανε μια κακή αναφορά στη Μέγκαν Μαρκλ.

Tinubu eulogises wife at 60 - Punch Newspapers
Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλη η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας – Την κατηγορεί πως ήταν…  μισόγυμνη σε επίσκεψή της

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, στην ομιλία της, όπου αναγνώρισε ότι οι γυναίκες έχουν συνεισφέρει σε όλους τους τομείς της ζωής, η Tinubu μίλησε για τις πολιτιστικές αξίες της Νιγηρίας και πώς αυτές διαφέρουν από τις αμερικανικές – όπως το τι θεωρείται κατάλληλο ντύσιμο και σεμνότητα.

Συγκεκριμένα η Tinubu είπε:

«Εμείς δεν κάνουμε Met Gala. Η γύμνια είναι παντού και οι άντρες είναι καλοντυμένοι. Κατά συνέπεια, κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν δεχόμαστε τη γύμνια στον πολιτισμό μας. Αυτό δεν είναι όμορφο. Δεν είναι καθόλου όμορφο. Δεν χρειάζεται να μιμούμαστε τους αστέρες του κινηματογράφου από την Αμερική. Δεν ξέρουν από πού προέρχονται. Γιατί ήρθε η Mέγκαν εδώ αναζητώντας την Αφρική; Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Μην χάσετε αυτό που είστε», δήλωσε εκνευρισμένη η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας.

Οι «γυμνές» εμφανίσεις της Μέγκαν που εξόργισαν την Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας

Η Express αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψε περίπου 120.000 λίρες στα ρούχα για το ταξίδι, κάτι που προφανώς ενόχλησε την Tinubu, η οποία δεν συνάντησε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους που προώθησε τους Invictus Games του πρίγκιπα Χάρι. Τα σύνολα περιελάμβαναν ένα ροδακινί εξώπλατο φόρεμα της Heidi Merrick και ένα φόρεμα με εμπριμέ λουράκια σχεδιασμένο από την Johanna Ortiz.

Οι άνθρωποι στην πλατφόρμα X επέκριναν επίσης τη Mέγκαν για τα ρούχα της, με έναν να σχολιάζει: «Δεν τους σεβάστηκε πηγαίνοντας εκεί, περπατώντας μισόγυμνη και χωρίς σουτιέν, μπροστά στα παιδιά. Δεν έχει σεβασμό για κανέναν και χαίρομαι πολύ που την επέκριναν». Άλλος χρήστης σημείωσε: «Η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε να δημιουργήσει ένα διεθνές επεισόδιο. Την προειδοποιήσαμε για τα ρούχα»

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις