Αρχική Πολιτική Επίθεση Πολάκη σε Κοσιώνη: “Τι λες βρε λοιμωγμενο σούργελο,βρε ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη”

Επίθεση Πολάκη σε Κοσιώνη: “Τι λες βρε λοιμωγμενο σούργελο,βρε ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έξαλλος ο πρώην Υπουργός Υγείας επιτέθηκε με βαρύτατες ύβρεις στις δημοσιογράφους Σ. Κοσιώνη και Λ. Κροντήρη που το παρουσίασαν για το ρεπορτάζ που παρουσίασαν στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που σύμφωνα με τον Αλ. Τσίπρα αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετείχε στη διαχείριση της κρίσης, ενοχλήθηκε από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχετικά με τους αναλογικούς σε ποσοστά ελέγχους ανά κρούσμα.

Στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Παρακολούθησης Νόσων που φέρνουν πρώτη την Ελλάδα στα τεστ ανά κρούσμα.

Στο πλαίσιο αυτό εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου και της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου μέσω ανάρτησης στο facebook και μάλιστα σε προσωπικό τόνο γράφοντας:

“ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!

Τι λες βρε λοιμωγμενο σούργελο,βρε σκοϊλικιασμενη ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη ,γ@μω το μετζη του νεούκτη μου μέσα;;;;;;

Στο ΚΕΚ που αποφοίτησες έμαθες αυτή τη στατιστική;;;;;

Ου να χαθείτε ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ!!!”.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε τεστ ανά κρούσμα με βάση τη διαδικασία ιχνηλάτησης που ακολουθήθηκε. Αυτό όπως δείχνει η ανάρτηση δεν άρεσε στον Π. Πολάκη.

Η επίθεση με αυτή και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται έρχεται δύο μόλις ημέρες μετά τον ξεσηκωμό του ΣΥΡΙΖΑ και των καταγγελιών για «σεξισμό» αναφορικά με το βίντεο της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και τον ηθοποιό Χρ. Λούλη.

Την ανάρτηση του Π. Πολάκη σχολίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.