Επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος, μετά το τέλος της συγκέντρωσης για τα Τέμπη. Περίπου 20 άτομα πέταξαν βόμβες μολότοφ στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με την αστυνομία να απαντά με ρίψη χημικών, ενώ λίγο αργότερα οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν.
Η ένταση συνεχίστηκε, καθώς στις 23:10 ομάδα ατόμων εκτόξευσε φωτοβολίδα σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Τσαμαδού, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.
Στις 23:30, στα Εξάρχεια, στην οδό Αραχώβης και Θεμιστοκλέους, άγνωστοι στήσαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιά, η οποία όμως έσβησε γρήγορα.
Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Στουρνάρη και Σπύρου Πάτση, άγνωστοι πέταξαν αντικείμενο σε διμοιρία των ΜΑΤ χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Συνολικά έγιναν 30 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 23 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται και δύο ανήλικοι, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Δείτε φωτογραφίες



Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις