Αρχική Διεθνή Επιδοτούμενα Προγράμματα Εθελοντισμού από την Α.Μ.Κ.Ε You in Europe

Επιδοτούμενα Προγράμματα Εθελοντισμού από την Α.Μ.Κ.Ε You in Europe

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τους οργανισμούς “Ofensiva Tinerilor” και “Wild Carpathia” της Ρουμανίας, αναζητούν δραστήριους νέους και νέες 18-30 ετών για να εργαστούν εθελοντικά 1) σε οργανισμούς που υποστηρίζουν άτομα με προβλήματα όρασης και 2) σε οργανισμούς που ασχολούνται με παιδιά.

Οι δράσεις χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Erasmus+ και στους εθελοντές καλύπτεται πλήρως η διαμονή, η διατροφή και τα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και ένα χρηματικό ποσό το μήνα για προσωπικά τους έξοδα.

1) Το πρόγραμμα Erasmus for Visually Impaired People (Erasmus for VIP’S) στοχεύει στην υποστήριξη και κοινωνική ενσωμάτωση 40 τυφλών ατόμων στην πόλη Arad της Ρουμανίας, μέσα από δράσεις που ενισχύουν την προσωπική τους εξέλιξη και ανάπτυξη.

2) Το πρόγραμμα Kinderland αφορά την ενασχόληση με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, στην γραφική πόλη Sighisoara. Σε συνεργασία με δασκάλους και εκπαιδευτικούς, οι εθελοντές θα στηρίξουν το τοπικό φεστιβάλ για παιδιά που διοργανώνεται κάθε χρόνο, θα λάβουν μέρος σε δράσης δημιουργικής απασχόλησης και θα οργανώσουν καμπάνιες fundraising για την ενίσχυση δομώ που ασχολούνται με παιδιά.

Εάν είσαι 18-30 ετών και σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις σε κάποιο από τα παραπάνω Ευρωπαϊκά προγράμματα εθελοντισμού, που θα σε βοηθήσει στην απόκτηση δεξιοτήτων, στη διεύρυνση των οριζόντων σου αλλά και στην επαγγελματική σου εξέλιξη, μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου στο
wwwHYPERLINK «http://www.youineurope.gr/».HYPERLINK «http://www.youineurope.gr/»youineuropeHYPERLINK «http://www.youineurope.gr/».HYPERLINK «http://www.youineurope.gr/»gr και συγκεκριμένα στα παρακάτω links:

1) Erasmus for visually impaired people http://wp.me/p2dnIT-HJ

2) Kinderland Erasmus for children http://wp.me/p2dnIT-HR