Αρχική Δήμοι Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από σύντομη διακοπή επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας, μία δομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας.

Το Δημοτικό Ιατρείο, που στεγάζεται στην οδό Φιλίας Οικονόμου στη Μαγούλα (πάνω από το ΚΑΠΗ Μαγούλας), ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και συνεχίζει μέχρι σήμερα μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία κοινωνικών παροχών και αλληλεγγύης στο τοπικό επίπεδο του δήμου μας.
Στη σημερινή εποχή οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ανασφάλιστοι, άποροι, άνεργοι, ΑμεA, ηλικιωμένοι, παιδιά κλπ) οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ,  ωφελούνται από τις υπηρεσίες του.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας, δημιούργησε τη συγκεκριμένη Δομή, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την πρωτοβάθμια υγεία στο Δήμο Ελευσίνας και ιδιαίτερα στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας.

Το Δημοτικό Ιατρείο στη Μαγούλα παρέχει, δωρεάν εξέταση και συνταγογράφηση από μια γκάμα ιατρικών ειδικοτήτων, σε όσους τις έχουν ανάγκη, αλλά και παρακολούθηση χρόνια πασχόντων, αποκατάσταση, κοινωνική και μετα-νοσοκομειακή φροντίδα, με στόχο την πρόληψη και προαγωγή υγείας των δημοτών.

Οι ιατρικές ειδικότητες για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δωρεάν επισκέψεων στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας, διαμορφώνονται ως εξής, μετά την αποχώρηση λόγω διορισμού σε κρατικό φορέα του χειρουργού:

Παθολόγος :  Γεωργία  Κατσίγιαννη
Καρδιολόγος :  Αθανάσιος  Βλαχαντώνης
Παιδίατρος :  Βασιλική Πεφάνη

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα επισκέψεων καθώς και η ένταξη στο Δημοτικό Ιατρείο και άλλων ειδικοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κλείνουν ραντεβού με το επιστημονικό προσωπικό του Δημοτικού Ιατρείου και μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο
210 5557930 με τη νοσηλεύτρια  Μαρία Αδάμ.