Αρχική Παιδεία Επαναληπτικές πανελλήνιες: Σήμερα οι βαθμολογίες στα ΕΠΑΛ

Επαναληπτικές πανελλήνιες: Σήμερα οι βαθμολογίες στα ΕΠΑΛ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, αναμένεται να ανακοινωθούν, σε όσα ΕΠΑΛ της χώρας είχαν αντίστοιχους υποψηφίους, οι βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2022 στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ειδικότητας ανά Τομέα καθώς και των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων,.

Στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που αναρτώνται στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επίσης οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση από το υπουργείου, σχετικά με τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας και την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου.