Αρχική Δήμοι Επαναλειτουργία προγραμμάτων στα Γυμναστήρια του Δήμου Αθηναίων

Επαναλειτουργία προγραμμάτων στα Γυμναστήρια του Δήμου Αθηναίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την επαναλειτουργία των ομαδικών προγραμμάτων και μυϊκής ενδυνάμωσης σε όλα τα γυμναστήρια του ΟΠΑΝΔΑ, ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας στην εκγύμναση, σε αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης, καθώς και σε ομαδικά προγράμματα γυμναστικής όπως αεροβική, pilates, yoga, fitness, freestyle, crosstraining, κλπ.

Τα προπονητικά προγράμματα (ομαδικά και ατομικά) έχουν ως στόχο την υποστήριξη της σωματικής και ψυχολογικής υγείας των αθλούμενων δημοτών, μέσω της ευεργετικότητας της άσκησης και των προσαρμογών που αυτή επιφέρει στη δομή του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο ΟΠΑΝΔΑ προχωράει στην αναβάθμιση των γυμναστηρίων του, η οποία εντάσσεται στην προσπάθεια του να συμβάλλει στο γενικότερο πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για μία καλύτερη καθημερινότητα των κατοίκων και των δημοτών της πόλης.

Ο τελικός στόχος είναι να διαθέτει στο άμεσο μέλλον δέκα  σύγχρονα δημοτικά γυμναστήρια πλήρως εξοπλισμένα, που θα καλύπτουν απόλυτα τις αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών και στις επτά  Δημοτικές Κοινότητες, αναδεικνύοντας τα Γυμναστήρια του ως χώρους Άθλησης – Άσκησης και Ψυχαγωγίας των αθηναίων πολιτών.

Πληροφορίες: 210 5284875 & 876, www.opanda.gr   #AthlitismosGiaOlous