Αρχική Προγράμματα Envolve Award Greece: Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για ιδέες ανεξαρτήτως κλάδου

  Envolve Award Greece: Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για ιδέες ανεξαρτήτως κλάδου

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  To Envolve είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για ιδέες ανεξαρτήτως κλάδου και χωρίς αποκλεισμούς. Βραβεύουν λαμπρές ιδέες παρέχοντας χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 2012 ως Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και συνεχίζει να υποστηρίζει κορυφαίες startups στην Ελλάδα. To Envolve δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα, όπου όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν!

  Στόχος τους είναι η συνεχής ανάπτυξη ενός παγκοσμίου επιχειρηματικού οικοσυστήματος, βοηθώντας διάφορες κοινότητες να έχουν πρόσβαση σε πόρους, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης για την επιδίωξη των επιχειρηματικών τους ονείρων.

  Προσφέρουν δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, επιχειρηματικά εργαλεία και ευκαιρίες για χρηματοδότηση και επιχειρηματική υποστήριξη, μέσω των προγραμμάτων βράβευσης σε Αμερική και Ελλάδα!

  Ο διαγωνισμός του 8ου Envolve Award Greece ξεκίνησε και οι αιτήσεις συνεχίζονται! Εάν έχεις μια επιχειρηματική ιδέα ή μια νέα επιχείρηση και χρειάζεσαι υποστήριξη κάνε την αίτησή σου τώρα και διεκδίκησε χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης!

  Η συμμετοχή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στο ασφαλές περιβάλλον της πλατφόρμας του διαγωνισμού.

  Κατάθεσε την επιχειρηματική σου ιδέα μέχρι τις 3 Μαρτίου.

  Εγγραφείτε εδώ.

  Mάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού εδώ.