Αρχική Επιχειρήσεις Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής: Όχι άνοιγμα στις γιορτές και μετά πάλι...

Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής: Όχι άνοιγμα στις γιορτές και μετά πάλι κλείσιμο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Reopening of restaurants and cafes for the first time after the nationwide lockdown imposed for the prevention the Covid-19 virus spreading. Athens, on May 25, 2020 / Επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης, έπειτα απο την επιβολή του εθνικού lockdown για τον περιορισμό του Covid-19, στις 23 Μαρτίου. Αθήνα, 25 Μαίου, 2020

Να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα εστίασης στη διάρκεια των εορτών, ζητά από την κυβέρνηση η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως «η εστίαση περνάει δύσκολες μέρες. Τα προβλήματα συσσωρεύονται. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο όλων μας είναι η υγεία.

Η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς ότι θα πρέπει το άνοιγμα των καταστημάτων να γίνει όταν η υγειονομική κατάσταση το επιτρέψει.

Οι κυβερνητικές προτάσεις για άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης περίπου 15 ημερών, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και στη συνέχεια το κλείσιμο πάλι, είναι κάτι που δεν θέλει κανένας επιχειρηματίας εστίασης.

Παραμένουμε κλειστά και ζητάμε οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση» δηλώνει η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής.