Αρχική Δήμοι Εγγραφές για το πρόγραμμα άθλησης του Δ. Θεσσαλονίκης

Εγγραφές για το πρόγραμμα άθλησης του Δ. Θεσσαλονίκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέος κύκλος για το πρόγραμμα «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση», ξεκινά από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το πρόγραμμα υλοποιείται τρεις ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη),και περιλαμβάνει εναλλακτικές μορφές άσκησης: Γενική Φυσική Κατάσταση (Cross Training), Yoga, Pilates και προπόνηση με ιμάντες TRX, για εφήβους (άνω των 15 ετών) και ενήλικες, με καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι μπορούν να υποδεικνύουν την ιδανική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την υπεύθυνη δήλωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: link καθώς και από τη σελίδα στο facebook: Αθλητισμός Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου και μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα TRX εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού του εξοπλισμού θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική κατάθεση των προτιμήσεων στο Facebook.

Επίσης, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο KIBO του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, κατά τις ώρες 09.00 έως 21.00, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, που θα τους χορηγείται, ενώ απαραίτητη κρίνεται η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, εντός 10 ημερών από την εγγραφή. Για τους έφηβους κάτω των 18 ετών απαιτείται υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313317646, και 2313 317637 από τις 08:00 έως τις 14:30.