Αρχική Δήμοι Ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Novoville» στον Δήμο Ζίτσας

Ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Novoville» στον Δήμο Ζίτσας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκινά  τη λειτουργία της η ηλεκτρονική πλατφόρμα Novoville, μέσω της οποίας οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες του μπορούν να ενημερώνονται  για όλα τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα, ακόμα και για έκτακτα περιστατικά, μέσω της αποστολής νέων και ανακοινώσεων.

Ταυτόχρονα, οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν  τη γνώμη τους για θέματα ποικίλης θεματολογίας μέσω σύντομων διαβουλεύσεων.

«Ο Δήμος Ζίτσας συνεχίζει να πρωτοπορεί» αναφέρει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή  την ενεργοποίηση της πλατφόρμας Νovoville και προσθέτει, « με όχημα τις  νέες τεχνολογίες, ανοίγουμε ένα νέο άμεσο και σύγχρονο κανάλι ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και δημοτών. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την εφαρμογή Novoville ώστε να καταστεί το νέο σύγχρονο εργαλείο που θα επιλέγουν οι δημότες για την καθημερινή ενημέρωσή τους σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο μας».

Η εφαρμογή Novoville είναι εντελώς δωρεάν για smartphones με λογισμικόApple iOS καιGoogle Android.

Κάθε χρήστης μπορεί να:

Μαθαίνει για νέα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου

Έχει πρόσβαση σε λίστα με χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου

Ενημερώνεται για όλες τις διαδικασίες του Δήμου και να βρίσκει χρήσιμες απαντήσεις

Έχει πρόσβαση σε χάρτη του Δήμου με σημεία ενδιαφέροντος

Συμμετέχει σε δημοσκοπήσεις/διαβουλεύσεις για σημαντικά θέματα του Δήμου

Χρήσιμα τηλέφωνα και συχνές ερωτήσεις (π.χ. για την έκδοση πιστοποιητικών και αδειών) ανανεώνονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής, αναδεικνύοντας την σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης του δημότη και του επισκέπτη.