Διαδικτυακή εκδήλωση θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με σκοπό να παρουσιάσει στα μέλη του 11 εργαλεία που θα βοηθήσουν την ψηφιακή αναβάθμιση των εμπορικών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, στις 5 το απόγευμα και ομιλητές θα είναι, εκτός από τον πρόεδρο του συλλόγου Σταύρο Καφούνη, οι εξής:

– Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ι. Τσακίρης:  Επιδοτούμενο νέο πρόγραμμα επιχορήγησης «e-λιανικό», για την δημιουργία e-shop από επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

– Γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Π. Σταμπουλίδης: Παρουσίαση πλατφόρμας e-katanalotis.gr

– Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης: Παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «agora.delivery» e-shop για όλα τα καταστήματα λιανικής και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

– Δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης: Παρουσίαση της πλατφόρμας Athensisback.

– Πρόεδρος ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος: Παρουσίαση Ηλεκτρονικής Αγοράς  www.directmarket.gr μια «ηλεκτρονική βιτρίνα» και ταυτόχρονα ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς Social Shopping Marketplace και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθετήριο AthEnsVtradE που φιλοξενεί εικονικά περίπτερα και παρέχει ένα καινοτόμο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των εκθετών και των πελατών τους.

– Google-διευθύντρια Marketing ΝΑ Ευρώπης, Μ. Φουντά: Συνεργασία με ΕΣΑ και παρουσίαση του νέου προγράμματος ψηφιακής ενδυνάμωσης για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

– Skroutz-Head of Commercial, Γ. Τζαβάρα: Skroutz.gr Marketplace. Το εμπόριο στην ψηφιακή εποχή.

– Public-Head of Marketplace & Content, Ρ. Φωτεινού: Public.gr Marketplace για εμπόρους με ή χωρίς e-shop.

– Eurobank-Τομέας Στρατηγικής και Ανάλυσης, Π. Θεοδώρου: Ολοκληρωμένες λύσεις e-commerce για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

– Prosvasis-Customer Success Manager, Μ. Κοσμάς: Παρουσίαση του «Prosvasis Go» που αφορά έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και αυτόματη αποστολή στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και στον λογιστή.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στην ηλεκτρονική σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.