Ένας νεαρός τραυματίστηκε έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε σε κεντρικό πάρκο των Χανίων, κατά τη διάρκεια έντονου καβγά και συμπλοκής μεταξύ δύο ατόμων.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, κοντά στην οδό Σφακιανάκη, το απόγευμα, όταν δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής – σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων – πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, έπειτα από υπόδειξη πολιτών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του καβγά και τα ακριβή περιστατικά του τραυματισμού, εξετάζοντας μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε αιχμηρό αντικείμενο ή κάποιο άλλο μέσο.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις