Ελεονώρα Μελέτη: Δέχομαι χυδαία και ανεξέλεγκτη βία μετά την υποψηφιότητα μου, με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο και ακατάλληλη μάνα

Η υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Ελεονώρα Μελέτη, κατήγγειλε την Κυριακή (21/04) πως «δέχεται εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή».
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Πριν από 15 -16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής και συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητάς μου.
Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας, πείσμα και πίστη για να μπορέσω να χτίσω ψυχική ανθεκτικότητα και να πιστέψω και πάλι στον εαυτό μου.
Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται.Όχι απο τα μίντια.

Ελεονώρα Μελέτη: «Μετά την υποψηφιότητά μου, δέχομαι χυδαία και ανεξέλεγκτη βία» | LiFO
Σήμερα η παθογένεια έχει περάσει στα κοινωνικά δίκτυα. Δέχομαι εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή.
Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα και δεκάδες άλλους σεξιστικούς και κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Το τέρας του μίσους

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Αυτό το τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης και της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που με έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθώ με τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή μου σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και τώρα διεκδικώντας να το κάνω και μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η Ευρωβουλή.
Ως θύμα κακοποίησης και, μάλιστα, σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο και εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη και πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική και ακέραιη, δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν».

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν και να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο τον στόχο.
Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχίας, αλλά και εσωτερικευμένου μισογυνισμού (δυστυχώς κακοποιητές στην προκειμένη είναι και άντρες και γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα μάτια και είναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ, με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από όποιο πόστο και με όποιο μέσο.
Καλή Κυριακή! Σε όλους», κατέληξε η ανάρτηση.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις