Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής 25 Απριλίου η Ελένη Χατζίδου με την ίδια να χαρακτηρίζει την κατάσταση «οικογενειακή υπόθεση», καθώς στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευθεί και η κόρη της.

Οικογενειακή υπόθεση αυτή τη φορά.. Ευτυχώς το Μελιτάκη είναι καλύτερα.. γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της  χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο της νοσηλείας της, το πρωί της Κυριακής, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ορό στο χέρι..

Υπενθυμίζεται πως η μικρή Μελίτα-Δήμητρα ανέβασε πυρετό, με συνέπεια να μεταφερθεί και να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, με την Ελένη Χατζίδου να γνωστοποιεί το γεγονός μέσα από τα social media.

«Ανεβάζει πυρετό, είναι λίγο περίεργα, έχει εξουθενωθεί. Έχει ταλαιπωρηθεί, το βράδυ ήταν δύσκολο, δεν κοιμήθηκε καλά. Τώρα θέλει ξεκούραση. Σας στέλνει τα φιλιά της! Η ψυχούλα μου δεν παραπονιέται καθόλου» ανέφερε σε βίντεο της η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Λογικά θα μείνουμε και σήμερα μέσα αλλά ήρθαμε εγκαίρως στο νοσοκομείο» έγραψε, επίσης η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – "Το βράδυ ήταν δύσκολο"

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις