Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ – Προκηρύξεις σε Δήμους: Κλείνουν σήμερα οι αιτήσεις σε 8 δήμους της Ελλάδας

Σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, κλείνουν οι αιτήσεις σε τρεις προκηρύξεις που έχουν δημοσιεύσει οκτώ δήμοι σε όλη τη χώρα. Εάν αναζητάτε εργασία σε δήμο δείτε τις προκηρύξεις που «κλείνουν» σήμερα και προλάβετε τις αιτήσεις.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν κυρίως προσωπικό Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ όλοι οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. 

Υπάρχουν θέσεις εργασίας σε Ιωάννινα, Ρόδο, Τρίκαλα, Γρεβενά, Κάρπαθο, Κέα, Αλόννησο και Λουτράκι. 

Όλες οι προκηρύξεις αφορούν προσλήψεις σε δήμους ή προλήψεις σε Δημοτικές  Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης.

Αναλυτικά:

Δήμος Ιωαννιτών

Ο δήμος Ιωαννιτών ανακοίνωσε την πρόσληψη 40 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

ΔΕΥΑ Ρόδου

H ΔΕΥΑ Ρόδου (ΔΕΥΑΡ) έχει ανακοινώσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 22 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

ΔΕΥΑ Τρικάλων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Τρικάλων, προσλαμβάνει νέο προσωπικό υπαλλήλων για την κάλυψη 12 θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρικάλων, που εδρεύει στα Τρίκαλα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

ΔΕΥΑ Γρεβενών

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Γρεβενών (ΔΕΥΑΓ) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ).

Δήμος Καρπάθου

Ο δήμος Καρπάθου προκηρύσσει την πρόσληψη 17 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Δήμος Κέας

Ο δήμος Κέας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του δήμου, που εδρεύει στην Ιουλίδα. Οι προσλήψεις θα γίνουν οκτάμηνες συμβάσεις (ΣΟΧ ΑΣΕΠ)

Δήμος Αλοννήσου

Ο δήμος Αλοννήσου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου και λοιπών αντικαταβολών.

Δημοτικά λουτρά Αριδαίας

Η Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου, με διακριτικό τίτλο, «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.», ανακοίνωσε την πρόσληψη, συνολικά 3 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των δημοτικών λουτρών στην Αριδαία.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), συνολικής διάρκειας 4 μηνών.

 

Διαβάστε ακόμη:

Αρχηγική εμφάνιση Τεμπονέρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κατάμεστο κλειστό...

ΒΙΝΤΕΟ – Οι αγρότες μπήκαν στην καρδιά της Αθήνας

Στην καρδιά της πόλης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι...

Το 45,5% των πολιτών ζουν με καθυστερήσεις σε στεγαστικά δάνεια

Το γεγονός ότι η χώρα μας διανύει μια βαθιά στεγαστική...

ΒΙΝΤΕΟ Αίσχος! Αναρχικοί φώναζαν στα ΜΑΤ: «Που είναι ο Γιώργος;»

Σε μια αδιανότη ενέργεια προέβησαν οι αναρχικοί που συμμετείχαν...

Ενημερωτικό Δελτίο

POS: Παράταση 1+1 μήνα της διασύνδεσης με τις ταμειακές μηχανές

POS: Παράταση 1+1 μήνα  της διασύνδεσης με τις ταμειακές μηχανές Την παράταση για 1+1 μήνα αποφάσισε η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της ΑΑΔΕ,...

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 προσλήψεις στο ΕΣΥ

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 προσλήψεις στο ΕΣΥ, εντός των επόμενων ημερών θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών Yπεγράφη χθες, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2024,...

Ασφαλιστικά ενήμερες θα πρέπει να είναι οι μη μισθωτές μητέρες για να λάβουν το αυξημένο επίδομα μητρότητας.

Ασφαλιστικά ενήμερες θα πρέπει να είναι οι μη μισθωτές μητέρες για να λάβουν το αυξημένο επίδομα μητρότητας, οι ελεύθερες επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενες και οι...

Καταγγελία Καρυστιανού: «Ο Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη»

Καταγγελία Καρυστιανού: «Ο Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη» Η Μαρία Καρυστιανού εξηγεί πως έμαθε τον εντολέα που προχώρησε στο μπάζωμα του χώρου...