Αρχική Ελλάδα Εκδηλώσεις για την ανάδειξη της Λίμνης Κρεμαστών

Εκδηλώσεις για την ανάδειξη της Λίμνης Κρεμαστών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών- Η επόμενη μέρα»,  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 6.00 το απόγευμα.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία όπως επισημαίνει εστιάζει σταθερά σε ζητήματα που απασχολούν τους τομείς της υπαίθρου.Με στόχο τη συγκράτηση των ορεινών πληθυσμών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής προωθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης ορεινών περιοχών.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η  Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας στηριζόμενη στη μελέτη για την Λίμνη Κρεμαστών θέτει ως στρατηγικό στόχο την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις. Επιδιώκει δε  την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.

Για την συμμετοχή στην εκδήλωση εκπροσώπων φορέων και συλλόγων , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο 2237350764 ή στο email [email protected] έως την Τρίτη 09 Ιουνίου και ώρα 12:00.

Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να θέτουν ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος που θα υποστηρίζεται από την εφαρμογή.

Θα προηγηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 περιήγηση με σκάφη στην Λίμνη Κρεμαστών με την συμμετοχή δημοσιογράφων και εκπροσώπων φορέων τόσο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.